contact

Neem gerust contact op met TenRechte als je als ondernemer juridische vragen hebt of vraag meteen om een offerte voor het opstellen van documenten voor jouw onderneming!

TenRechte werkt volledig digitaal en dat scheelt jou als ondernemer dus zowel tijd als kosten.

TenRechte schakelt snel via e-mail (info@tenrechte.nl) of via het onderstaande contactformulier en streeft ernaar al jouw vragen op werkdagen binnen 48 uur te beantwoorden.

TenRechte contact en offerte
Heb je een vraag of wil je contact met TenRechte? Ontvang je graag meteen een overzicht van de eventuele kosten voor jouw onderneming en heb je besloten daarom een offerte aan te vragen? Vul in alle gevallen het formulier zo compleet mogelijk in. TenRechte streeft er naar je zo snel mogelijk maar in elk geval op werkdagen binnen 48 uur een reactie te sturen.
Alle diensten en bijbehorende tarieven zijn te vinden op de site van TenRechte op de pagina's Documenten en Juridisch Advies.
Beschrijf hier welke producten/diensten jij aanbiedt en beschrijf het proces van potentiële klant tot de uitvoering van jouw werkzaamheden. Zijn er zaken die jij belangrijk vindt om op te nemen in de juridische documenten? Heb je specifieke wensen? Zijn er risico's waar je eerder mee te maken hebt gehad? Schrijf het op zodat ik een goed beeld krijg van jouw onderneming en je daarna sneller kan helpen.
Online Juridische Diensten en Advies voor Ondernemers.
Alle rechten voorbehouden.
TenRechte is ingeschreven bij de KvK onder nummer 77860667.